10 мръсни истини за секса от реалния живот и от хубавите филми



Коктейл от женски намерения, споделяния, оплаквания и хубави филмови кадри, които подвеждат, размечтават, объркват и... добре че са те. Всяка прилика с реални хора и събития, тонрежисьори и главни актьори е абсолютна случайна. Добре че е шегата, за да си кажем истината, но все пак не забравяйте чувството си за хумор, докато четете. 


1. Когато помежду им има любов.
По филмите: Правят секс на спалнята, в банята, пред хладилника, докато си подават кисели краставички уста в уста... 

В реалния живот: Правят секс, ако не са много изморени, ако детето е при баба си, ако не е много студено, ако не е и прекалена жега, ако утре не е работен ден, ако няма нищо интересно по телевизията, ако нея не я боли глава, ако него не го е сецнал кръстът, ако се налага да се прави секс преди Земята да бъде разрушена, за да отвори място за нов суперкосмически околовръстен път.

2. Вечер. Леглото. Усеща се напрежение във въздуха. Плътно като ябланска халва. Дали от изпитото вино, или от искрите в очите, но очакванията са нещо специално да се случи.
По филмите: Тя прокарва нокти по гърба му. Той разстила ръцете си върху ключицата отляво на врата й. Тя се извива като котка. Полусенки, капчици пот, Bebe пеe "De este cuerpecito mio
Que se ha convertio en rio" и всичко става ванилия и какао...
В реалния живот: А наляво, а надясно... накрая той я целува под мишницата.

3.
Сутрин рано, в порив на страст и палавост, игриво му сваляш боксерките и засмукваш пениса му, докато той говори по телефона с приятел.
По филмите: Той започва да бърка думите, говори безсмислици по телефона, става смешно и забавно, въздиша, патката му се става твърда като кокаляната дръжка на ножа на хайдут Сидер.
В реалния живот: Той те пита "Абе, какво правиш, бе? Знаеш ли как ми се пикае?"

4. Изкъпани след плаж, телата - топли, влажни, жената си облича бельото бавно, сластно...
По филмите: Той застава зад нея, разтопява я с целувка по врата и я обезоръжава като й набутва твърдия си член.
В реалния живот: Той оглежда корема и й и констатира "Като бременна хлебарка си! Ако не се получи, на втори дубъл оглежда циците й и констатира "Сутиенът ти води празен живот!"

5. Приятно изморени полягват на леглото, гушват се и преплитат крака.
По филмите: Лицата им се обръщат едно към друго, устните се сливат и следва див секс.
В реалния живот: Той притваря очи за секунда... и заспива дълбоко.

6. Тя му шепне нежно на ухото, че трябва да се отпусне, че не бива да е напрегнат, а да изживява всеки миг, да му се наслаждава, да го изживявам, защото времето никого не чака, а щастието сами си го правим...
По филмите: Той получава просветление, че всъщност да, тя му е най-важна, сграбчва момента и респективно нея.
В реалния живот: "Слушам те какви глупости говориш. Но по принцип си мисля, че един познат трябваше да ми се обади, ама дали да не му звънна аз вече... "

7.
Срещат се след дълга раздяла.
По филмите: Правят секс поне по 4 пъти дневно и пак не им стига.
В реалния живот: "Ще ми се прииска да правя секс с теб после, когато си тръгнеш."

8. Той пуши бавно на терасата, по боксерки. Тя го чака в леглото.
По филмите: Той издухва последния дим в пространството на звездната нощ и отива в спалнята, за да изпълни мисията на живота си - щастлива, задоволена жена.
В реалния живот: Тя едва не повръща, докато той премята цигарения си език около нейния и единствената й мисъл е за спасителен душ след секса.

9. Наслаждават се един на друг.
По филмите: Тя получава оргазъм само от докосване с върха на безименния пръст. От плъзване на поглед. Ако пък има проникване, тя стене, пипа гърдите си, абе, не се издържа!!! Ако е пасатор, да е пасирала вече акулите, косатките и всички корали и вкаменелости на Големия бариерен риф. 
В реалния живот: Имат уговорка първо той да я свърши с език или ръка, после да прави каквото иска, докато тя мислено си приготвя тоалета за утре сутрин, планира кога да иде на зъболекар/плуване или овариално дишане или гледа крайчетата на цъфтящата си коса.

10. Те се обичат и правят страхотен, задоволяващ и двамата секс.
По филмите: Повтарят тази сцена, докато режисьорът каже, че е доволен и са го изиграли убедително.
В реалния живот: Се случва.

0 Коментари