![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQcoW112G8jFFjIT3jFImXb9ZEjprdfwVP4HTaosDSK8ZkmdYV5b5umA778_bJmi2kVzLkuL7vEvz_aFmKulLOasRrS6f4YLse3S0L8p4rxdUupybAcuv5xAF2RmISr7IqC97XMFgRTKIL/s640/IMG_8578.jpg)
Тази година за традиционните експерименти с природни нагрила заложих най-вече на чайовете - традиционен черен чай, лайка, боровинка, горски плодове. И малко отвари - от спирулина, цвекло и лук. Цветовете стават меки, пастелни и много приятни. Сварените яйца се оставят да киснат в чайовете поне 2 часа. Може и повече, но аз лично нямах търпение.
Исках да имам морски яйца - синьо във всичките му проявления. И, мисля, че се получиха красиви - морскосиньо от различна дълбочина.
Откъснахме си незабравки и реших да залепя няколко от дребните им цветенца с белтък върху боровинково синьото. Върху бяло яйце стои много красиво, ако се залепят цветове от иглика.
Красив Великден ще бъде.
Светъл да е празникът в душата и пред очите ви!
0 Коментари